Poslechněte si osvědčené praktické rady, jak se přirozeně zahřát a předcházet pocitům chladu v končetinách
Podcast nabízí komplexní pohled na problematiku studených končetin a zimomřivosti, s důrazem na holistický přístup k zdraví.
Vítejte v dalším dílu našeho podcastu, kde se tentokrát ponoříme do zimního tajemství, které může změnit váš pohled na studené ruce a nohy.
Jste unaveni z toho, že se nemůžete v zimě zahřát? Trápí vás neustálé zimomřivost a studené končetiny, i když jste zkoušeli všechno možné? V tomto dílu odhalíme, jak vaše ledviny hrají klíčovou roli v regulaci teploty vašeho těla.
Překvapí vás, jak jednoduché změny ve stravování a každodenních návycích mohou přinést úlevu a teplo do vašeho života. Připojte se ke mně, abyste zjistili, jak přirozeně posílit vaše ledviny a užít si zimu bez zimomřivosti.
Nezapomeňte, že pro více informací a individuální poradenství můžete rezervovat konzultaci na mém webu. Připravte se na příjemné zahřátí s našimi osvědčenými radami!
![studené ruce a nohy 1](https://dagmarluzna.cz/wp-content/uploads/2024/01/studene-ruce-a-nohy-1.jpg)
Skvělé menu na 4. neděli
Pro vaši inspiraci a zdraví tu pro vás mám nedělní menu z mé knihy Makrobiotické nedělní vaření. V knize najdete podrobné recepty na tyto skvělé a zdravé jídla.
Toto menu nabízí vyváženou kombinaci chutí a zdraví prospěšných ingrediencí, ideální pro podporu funkce ledvin a pro prevenci chronických potíží.
Polévka: Fazolová polévka s řasou mekabu
Tato polévka je ideální pro zimní dny, kombinuje červené fazole a řasu mekabu pro zvýšení energie a podporu zdraví ledvin.
Suroviny
Postup
Obilovina: Vařené pohankové nudle
Pohankové nudle jsou vynikající pro podporu trávení a zdraví ledvin.
Suroviny
Postup
Bílkovina: Robi nudličky na čínský způsob
Pokrm, který Vás zahřeje a zasytí.
Suroviny
Postup
Zelenina: Dušená cibule, petržel, mrkev – tzv. nishime
Tento jednoduchý, ale výživný pokrm je ideální pro zimní období, podporuje trávení a dodává tělu potřebnou energii.
Suroviny
Postup
Zelenina: Kapustový závitek s vařenou mrkví
Lahodný a zahřívající pokrm, který zasytí a posílí vaše tělo během zimních měsíců.
Suroviny
Postup
Kondiment: Strouhaná ředkev daikon s mrkví
Ideální doplněk k jakémukoliv jídlu, zvláště vhodný pro vyrovnání chuti Robi masa.
Suroviny
Postup
Dezert: Z fazolí azuki
Tento dezert je nejen chutný, ale také posiluje ledviny a dodává energii.
Tento recept kombinuje tradiční ingredience jako fazole azuki a sušené meruňky s moderním twistem v podobě oříškového másla a mandlemi na ozdobu, což vytváří lahodný a zároveň zdravý dezert.
Suroviny
Postup
![makrobiotické nedělní vaření](https://dagmarluzna.cz/wp-content/uploads/2022/01/makrobiotické-nedělní-vaření.jpg)